Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Games

Games of computerspelletjes houden u op een leuke manier actief. Er bestaan games die door hun ontwerp en vormgeving beter passen bij uw mogelijkheden. Er bestaan serious games die vaardigheden trainen, zoals leren omgaan met stress en depressieve gedachten. Sommige serious games brengen mensen in beweging (fitness, valpreventie). En dan nog games voor vermaak en tijdverdrijf, op allerlei niveaus en met allerlei onderwerpen. U gebruikt een game alleen of met anderen.

Inhoud

  Inhoud

  Hoe werkt een game?

  U koopt een game voor de (spel)computer of downloadt een app met spelletjes op uw smartphone, al dan niet tegen betaling.

  YouTube video thumbnail

  Productoverzicht

  Alternatieven

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Meer informatie

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactGames met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 07-08-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: