Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

Inhoud

  Inhoud

  1. Zoek en koop via het internet

  In de browser zet u de (soort)naam van het hulpmiddel en kopen. Wilt u huren of tweedehands kopen, vervang de term kopen dan voor die term. Wilt u hulp bij uw keuze? Gebruik de toevoeging vergelijken bij uw zoekvraag.
  Tegenwoordig betalen bedrijven om bovenaan te komen bij een zoekresultaat (herkenbaar aan het woord advertentie) vaak loont het om even verder te scrollen. Meer tips over veilig online zoeken op de website van Autoriteit Consument & Markt.

  Voor duurzame hulpmiddelen: www.handiggoed.nl en www.ecomondo.nl

  Tweedehands hulpmiddelen zoeken en online bestellen, bijvoorbeeld: Zorgoutlet.nl (per provincie); Tweedehandshulpmiddelen.nl; stichtingzorgkringloop.eu; zorghulpmiddelenoutlet.nl

  Nieuwe hulpmiddelen zoeken en online bestellen, bijvoorbeeld:

  Vegro.nl; Medipoint.nl; Medicura.nl; Welzorg.nl; Hulpmiddelenshop.nl; Hulpmiddelwereld.nl; Senso-care.nl; Educadoro; Weerhandig.nl; Duxxie.nl Bol.com

  Tip: Let op de garantie, servicevoorwaarden en bezorgopties. Denk ook aan keuringsrapporten die bij bijvoorbeeld (tweedehands) tilliften noodzakelijk zijn.

  2. Bij een Hulpmiddelenspeciaalzaak

  U kunt bij een Hulpmiddelenspeciaalzaak of Thuiszorgwinkel rustig rondkijken en advies vragen. Maar ook Blokker heeft een speciaal schap voor 'kleine' hulpmiddelen.

  Tip: Veel Tweedehandswinkels en Kringloopbedrijven hebben ook zorgartikelen zoals rollators.

  3. Informeer in uw omgeving

  Soms staan er hulpmiddelen ongebruikt in de kast. Ook bijvoorbeeld een oproep via een buurt app of op het bord bij de supermarkt kan u verder helpen.

  Meer informatie 

  Deel deze pagina via: