Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Disclaimer

Inhoud

  Inhoud

  De Vilans Hulpmiddelenwijzer streeft er naar de informatie op deze website juist, actueel en beschikbaar te houden. We kunnen daar ondanks onze zorgvuldigheid niet voor instaan en aanvaarden er geen aansprakelijkheid voor.

  De hulpmiddelen die worden getoond zijn door Vilans niet getoetst aan de toepasselijke wet- en regelgeving, zoals de Medical Device Regulation. De gebruiker moet zelf nagaan welke invloed de wet- en regelgeving heeft op zijn gebruik.

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, beveiliging en de privacybescherming van websites van externe organisaties waarnaar wij verwijzen.

  Wilt u gebruik maken van onze kennis?

  Op de teksten van Vilans Hulpmiddelenwijzer op deze website is de Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 licentie van toepassing. Dit betekent dat het gebruikt mag worden als wordt voldaan aan onderstaande voorwaarden:

  • naamsvermelding (zoals vermelding van Vilans, eventuele auteur(s) en een URL of hyperlink naar het materiaal);
  • er wordt een link geplaatst naar de Creative Commons licentie;
  • wijzigingen worden aangeduid;
  • het gebruik mag niet-commercieel zijn;
  • afgeleide werken zijn toegestaan, maar worden onder dezelfde licentie vrijgegeven (gelijk delen).

  Op content van derden, teksten op de website waar dit specifiek bij benoemd staat en op beeldmateriaal is deze licentie niet van toepassing. Alle informatie die niet valt onder de licentie op deze website mag uiteraard worden gebruikt voor interne informatiedoeleinden, mits de citeerregels worden toegepast en een link wordt opgenomen naar de gebruikte informatie.

  Mocht u gebruik willen maken van de informatie op de website anders dan hierboven beschreven dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Beeldmateriaal

  De foto’s en video's die op de Vilans Hulpmiddelenwijzer gebruikt worden, rouleren en geven een zo divers mogelijk beeld van de hulpmiddelen (verschillende leveranciers, fabrikanten) die op de markt zijn. Mocht u bezwaren hebben voor het tonen en gebruiken van bepaalde foto’s, dan horen wij dat graag! Neemt u vooral contact met ons op via het contactformulier.

  Deel deze pagina via: