Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Hulpmiddelenwijzer Panel

Het vinden van het juiste hulpmiddel kan een groot verschil maken in iemands leven. Daarom verbeteren wij continu de Hulpmiddelenwijzer. Sluit u aan bij ons verbeterpanel en wij horen graag wat er beter kan. Een paar keer per jaar vragen wij u een korte test uit te voeren van ongeveer 5 minuten. Of u nu hulpmiddelengebruiker, mantelzorger, zorgprofessional of student bent, uw hulp wordt zeer gewaardeerd! Wilt u zich aanmelden? Helemaal onderaan deze pagina vult u uw mailadres in. U ontvangt dan een bevestiging.

Inhoud

  Inhoud

  Wat doet het Hulpmiddelenwijzer Panel? 

  Wanneer u zich aansluit bij het panel, vragen wij u een paar keer per jaar, een korte test te doen. Bijvoorbeeld over een nieuw hulpmiddel dat wij op de site gaan zetten en uw mening daarover. Maar het kan ook gaan over de duidelijkheid van tekst, welke informatie u het belangrijkst vindt. Deze testen duren maximaal 5 minuten. 

  Mogelijk gaan wij (online) bijeenkomsten organiseren voor het Hulpmiddelenwijzer Panel. Om van gedachten te wisselen over  bepaalde onderdelen van de Hulpmiddelenwijzer, of uw mening te horen over de leesbaarheid van onze teksten. Uiteraard kiest u dan zelf of u daar aan deel wil nemen.

  Waarom een Hulpmiddelenwijzer Panel?

  Of u nu zoekt naar een hulpmiddel voor een cliënt of familielid, of voor uzelf. Wij willen weten of u de informatie die wij geven begrijpelijk en nuttig vindt. Opmerkingen en tips om de Hulpmiddelenwijzer te verbeteren, zijn altijd welkom. Wij willen iedereen die gebruik maakt van de Hulpmiddelenwijzer op een heldere, betrouwbare manier helpen bij het vinden van een geschikt hulpmiddel of oplossing. Uw mening is voor ons heel belangrijk omdat wij willen dat onze informatie eerlijk is. Wij zijn niet commercieel, verkopen geen producten en hebben geen banden met leveranciers en fabrikanten.

  Wat doen wij met uw gegevens?

  Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met alles wat wij van u ontvangen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

  Inschrijving

  Deel deze pagina via: