Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Voorraaddoos, éénhandig

Een éénhandige voorraaddoos is een oplossing als u maar één hand kunt gebruiken of als u een beperkte handfunctie hebt. U kunt eenvoudiger bij uw voedingsmiddelen voorraad, met één druk opent u het deksel.

Inhoud

  Inhoud

  Hoe werkt éénhandige voorraaddoos?

  U drukt op het deksel om deze van de voorraaddoos los te maken. Daarna verwijdert u het deksel om het voedingsmiddel te pakken.

  Productoverzicht

  Uitvoeringen

  • Er zijn 3 maten. Geschikt voor alle voedingsmiddelen.

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactVoorraaddoos, éénhandig met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 13-09-2023 

  Deel deze pagina via: