Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Sleutelvinder

Kunt u sleutels of een tas niet terug vinden? Sleutelvinders zorgen ervoor dat u weet waar uw spullen liggen. Sleutelvinders heten ook bluetooth trackers of sleutelzoekers.

Inhoud

  Inhoud

  Hoe werkt een sleutelvinder?

  De ontvanger, bijvoorbeeld een sleutelhanger die reageert op geluid, maakt u vast aan een voorwerp. Als u dat voorwerp, zoals een sleutelbos of portemonnee, niet kunt vinden, fluit u waarop de ontvanger reageert met een geluid of een lichtsignaal. Er zijn ook sleutelvinders die werken met een zender. U drukt dan op een knop om een geluid- of lichtsignaal te activeren. 

  YouTube video thumbnail

  Belangrijk om te weten

  • Er bestaan zenders met meerdere ontvangers.

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactSleutelvinder met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 13-08-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: