Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

App voor slaapmonitoring

Apps voor slaapmonitoring zoeken het beste moment om u te wekken. Extra mogelijkheden bij de app: de slaap bijhouden en geluid opnemen (om te kijken of u snurkt).

Inhoud

  Inhoud

  Waarvoor dient een app voor slaapmonitoring?

  Apps voor slaapmonitoring maken u wakker als u het lichtst slaapt. Dat doen de apps binnen een half uur van de tijd die u aangeeft om echt wakker te moeten worden. U wordt uitgeruster wakker.

  Hoe werkt een app voor slaapmonitoring?

  Apps voor slaapmontoring meten de bewegingen van uw lichaam en het ritme van uw ademhaling. U stelt de tijd in waarop u op het laatst moet opstaan. De app zoekt een half uur voor die wektijd uit wanneer u het lichtst slaapt en maakt u dan wakker.

  Belangrijk om te weten

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactApp voor slaapmonitoring met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 20-07-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Deel deze pagina via: