Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Slaaptrainer

Slaaptrainers geven op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier aan wanneer het tijd is om te gaan slapen en weer op te staan.

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 13-08-2023

  Waarvoor dient een slaaptrainer?

  Slaaptrainers verbeteren een verstoord tijdsbesef van kind of volwassene. Hiermee wennen ze aan een vast slaapritme en kan een mantelzorger of ouder zelf ook ongestoord slapen.

  Hoe werkt een slaaptrainer?

  Slaaptrainers zijn elektrische wekkers in de vorm van een dier. u stelt de tijden zelf in. Een half uur voor het slapen gaan verandert de kleur. Wanneer het tijd is om te gaan slapen, doet het dier de ogen dicht. Sterretjes op het scherm tellen de tijd tot opstaan af. Als het tijd is om op te staan, gaan de ogen weer open en de klok verandert van kleur.

  YouTube video thumbnail

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactSlaaptrainer met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Deel deze pagina via: