Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Bezem met gebogen steel

Wilt u graag tuinieren, maar vindt u het schoonvegen van uw tuinpad of terras zwaar? Er bestaan speciale aangepaste bezems die het vegen lichter maken.

Inhoud

  Inhoud

  Waarvoor dient een bezem met gebogen steel?

  Een aangepaste bezem is handig als vegen met een gewone bezem te zwaar wordt. De gebogen steel zorgt voor een rechte werkhouding tijdens het vegen waardoor vegen minder vermoeiend is.

  Hoe werkt een bezem met gebogen steel?

  De bezem werkt net als een gewone bezem. Door de gebogen steel wordt de hele oppervlakte van de bezem benut. Hierdoor veegt u meer weg.

  Belangrijk om te weten

  • De bezem heeft een gebogen steel van 170 cm.

  Productoverzicht

  Alternatieven

  • T-handgrepen die u kunt aanbrengen op elk tuingereedschap met steel zoals schoppen, schoffels, bezems en sneeuwruimers.
  • Een losse gebogen steel waar u zelf een bezem aan vastmaakt.

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Meer informatie 

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactBezem met gebogen steel met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 30-08-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: