Beveiliging van privacy
Het beveiligen van privacygevoelige informatie hoort bij het gebruik van computers, smartphones en tablets en bankdiensten. Er bestaan veel apps en programma's om informatie veilig op te slaan, zoals een wachtwoord-manager, of om informatie af te schermen.
Laatst bijgewerkt op: 11-07-2023
Hoe werkt beveiliging van de privacy?
U stelt de gewenste beveiliging in via uw computerprogramma of u koopt of downloadt een programma/app, eventueel tegen betaling.
Belangrijk om te weten
- Over waarom privacy belangrijk is op Autoriteit Persoonsgevens.
- De Vilans app-check voor controle van uw privacy bij de apps die u wilt gaan gebruiken.
Productoverzicht
Wordt het vergoed?
U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen.
Hoe te verkrijgen?
Zelf aanschaffen
Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.
Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.
Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.
Vragen of opmerkingen
De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?
Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactBeveiliging van privacy met ons opnemen.
Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!