Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

IJsjeshouder

Wilt u dat uw kind of partner lekker van ijs geniet zonder te knoeien? Er zijn speciale houders voor het eten van ijsjes als het vasthouden en stilhouden niet goed lukt. Hij wordt ook icecreamholder genoemd.

Inhoud

  Inhoud

  Waarvoor dient de ijsjeshouder?

  De ijsjeshouder vangt door de opstaande rand het gemorste ijs op. De kleding en handen blijven schoon. Door het anti-sliphandvat is de houder stevig vast te pakken.

  Hoe werkt de ijsjeshouder?

  De ijsjeshouder is van plastic en heeft twee kanten. Eén voor diverse soorten hoorntjes en de andere voor de ijsjes op stokjes. De opstaande rand vangt het ijs op en de kleding blijft schoon. Het anti-sliphandvat geeft meer grip. Ook kan het ijsje even tussendoor neergezet worden.

  YouTube video thumbnail

  Belangrijk om te weten

  • Na gebruik spoelt u de houder af of zet deze in de vaatwasser.

  Productoverzicht

  Uitvoeringen

  • De ijsjeshouders zijn er in geel, groen, rood en blauw.
  • Een ijsjeshouder met rietje om het gedrupte waterijs op te drinken.

  Alternatieven

  • Tip van een ouder: gebruik een (papieren)cupcake vormpje en druk daar het stokje door.

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactIJsjeshouder met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 08-08-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: