Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Condoom met aantrekhulp

De ‘Wingman’ is een condoom van rubber met een afneembaar plastic opzetstukje, in de vorm van vleugels. Het condoom is eenvoudiger en met één hand om de penis te doen. Het condoom met aantrekhulp is ook bruikbaar als u de motoriek of kracht mist voor de combinatie van vasthouden, afrollen en omdoen.

Inhoud

  Inhoud

  Waarvoor dient een condoom met aantrekhulp?

  Het condoom met aantrekhulp vereenvoudigt het plaatsen om de penis. Met verminderde kracht of fijne motoriek kunt u het condoom, eventueel me één hand plaatsen. In het algemeen voorkomt een condoom seksueel overdraagbare ziekten en zwangerschap.

  Hoe werkt een condoom met aantrekhulp?

  Het condoom is van natuurlijk rubber latex en is voorzien van glijmiddel op siliconenbasis. Het omdoen van het condoom met aantrekhulp: 

  1. Pak het condoom op bij de vleugels en zorg dat het logo naar boven wijst.
  2. Duw beide vleugels tegelijk naar beneden over de penis heen.
  3. Verwijder de vleugels met een naar u toe trekkende beweging.

  Het condoom heeft een lengte van 190 mm en een nominale breedte van 56 mm. Plaats het condoom voorzichtig en voorkom beschadigingen.

  Belangrijk om te weten

  Productoverzicht

  Alternatieven

  • Er zijn verschillende mogelijkheden voor het voorkomen van zwangerschap (anticonceptie) en het voorkomen van SOA’ s (seksueel overdraagbare aandoeningen), bespreek de opties met uw huisarts of bezoek een instelling voor seksuele gezondheid.

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen 

  Sommige hulpmiddelen bij intiem zijn kunt u vinden bij diverse verkooppunten als HEMA, Kruidvat, Etos en drogisterijen. Voor de speciale hulpmiddelen kunt u terecht bij erotische winkels, seksboetieks of seksshops bij u in de buurt. Of via het internet, bijvoorbeeld via bol.com, mailfemale.com, depaarsekeizerin.nl. easytoys.nl of christienleduc.nl

  Meer informatie

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactCondoom met aantrekhulp met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 04-11-2023 

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: