Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Vacuümpomp

Vacuümpompen zorgen ervoor dat er bloed naar de penis stroomt zodat deze in erectie komt. Er is ook een vacuümpomp voor de clitoris (Womanizer).

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 31-08-2023

  Waarvoor dient een vacuümpomp?

  Vacuümpompen helpen mannen om een erectie te krijgen. Bij een vrouw  wordt de clitoris vacuüm gezogen en dit wordt ervaren als orale (met de mond) bevrediging.

  Hoe werkt een vacuümpomp?

  De penis past in een cilinder waaruit met de hand de lucht wordt weggepompt. Hierdoor ontstaat een vacuüm en stroomt bloed in de penis, wat tot een erectie leidt. Daarna wordt een penis of drukring, eventueel met een drukringplaatser, aangebracht om de erectie vast te houden. De clitoris wordt vacuüm gezogen en veroorzaakt sensaties die de vrouw laat klaarkomen.

  Belangrijk om te weten

  • Er bestaan ook vacuümpompen voor mensen die maar één hand kunnen gebruiken. 
  • Voor herhaald gebruik moet u een rustperiode in acht nemen bij sommige vacuümpompen.

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen 

  Sommige hulpmiddelen bij intiem zijn kunt u vinden bij diverse verkooppunten als HEMA, Kruidvat, Etos en drogisterijen. Voor de speciale hulpmiddelen kunt u terecht bij erotische winkels, seksboetieks of seksshops bij u in de buurt. Of via het internet, bijvoorbeeld via bol.com, mailfemale.com, depaarsekeizerin.nl. easytoys.nl of christienleduc.nl

  Meer informatie

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactVacuümpomp met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Gerelateerde 'Handig om te doen's

  Deel deze pagina via: