Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Telefoonhouder, mobiel

Heeft u moeite om uw mobiele telefoon goed vast te houden omdat uw hand te klein is of omdat u niet genoeg kracht hebt? En vindt u het lastig om bij het maken van foto's, selfies en video's de telefoon stabiel te houden? Een telefoonhouder helpt om de telefoon stevig vast te houden.

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 14-08-2023

  Waarvoor dient een telefoonhouder?

  Een telefoonhouder dient om het toestel stevig vast te houden waardoor u de telefoon niet per ongeluk laat vallen. Ook is de telefoon makkelijker met één hand te bedienen en worden handen en vingers ontlast.

  Hoe werkt een telefoonhouder?

  Er zijn verschillende vormen: band, knop of ring. De band, knop of ring wordt met een plakstrip op de achterkant van de telefoon bevestigd.

  Belangrijk om te weten 

  • Telefoonhouders zijn er in verschillende vormen verkrijgbaar: een band, een knop, een ring. 
  • Telefoonhouders met een knop zijn of ring zijn soms ook als standaard te gebruiken

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactTelefoonhouder, mobiel met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Gerelateerde hulpmiddelen

  Deel deze pagina via: