Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Afwasborstel met zuignap

Bij een afwasborstel met zuignap, blijft de borstel op zijn plek in de gootsteen. Dit maakt afwassen met één hand makkelijker.

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 17-09-2023

  Waarvoor dient het?

  Met een afwasborstel met zuignap kunt u met één hand afwassen. 

  Hoe werkt een afwasborstel met zuignap?

  Nadat u de afwasborstel met zuignap vastgezet heeft in de gootsteen kunt u afwassen. Serviesgoed, glaswerk en bestek haalt u, met één hand, langs de bolvormige fonteinborstel.

  Belangrijk om te weten

  • Controleer of een borstel met kleine zuignap sterk genoeg is en niet bij de geringste druk loslaat.

  Productoverzicht

  Uitvoeringen

  • Een gewone variant met een kleine zuignap.
  • Een bierborstel met drie borstels naast elkaar.

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactAfwasborstel met zuignap met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Deel deze pagina via: