Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Strijkijzer

Strijkijzers die vanzelf uitgaan als u een tijdje niet strijkt of als het strijkijzer valt.

Inhoud

  Inhoud

  Waarvoor dient een strijkijzer?

  Strijkijzers die vanzelf uitgaan maken veilig strijken mogelijk: er ontstaan geen brandvlekken en u kunt zich niet branden aan een strijkijzer dat u vergat uit te zetten.

  Hoe werkt een strijkijzer?

  Strijkijzers met automatische uitschakeling gaan door de elektronische beveiliging vanzelf uit als ze langer dan 8 minuten rechtop staan of langer dan 30 seconden op de strijkzool (onderkant) staan.

  Belangrijk om te weten

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactStrijkijzer met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  • Laatst herzien op: 27-07-2023 

  Deel deze pagina via: