Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Sponsdoekje

Heeft u moeite met het uitwringen van een vaatdoekje? Bij een sponsdoekje kunt u het overtollig water eruit uitknijpen in plaats van wringen.

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 26-07-2023

  Waarvoor dient een sponsdoekje?

  Sponsdoekjes zijn handig in het gebruik als u bijvoorbeeld weinig kracht heeft in de handen.

  Hoe werkt een sponsdoekje?

  Een sponsdoekje is een vaatdoekje van een sponsachtig materiaal. Het overtollige water knijpt u eenvoudig uit het sponsdoekje. Wringen is niet nodig.

  Productoverzicht

  Alternatieven 

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactSponsdoekje met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Deel deze pagina via: