Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Kaartkluis

Hebt u een gehandicaptenparkeerkaart? Deze kaarten worden regelmatig uit auto’s gestolen. Voorkom dat u kaart gestolen wordt. Een inbraak in uw auto heeft vervelende gevolgen: schade aan uw auto, een nieuwe kaart aanvragen en parkeerkosten zolang u geen nieuwe parkeerkaart hebt.

Inhoud

  Inhoud

  Gepubliceerd op: 20-07-2023

  Waarvoor dient een kaartkluis?

  Een kaartkluis beschermt uw gehandicaptenparkeerkaart tegen diefstal.

  Hoe werkt de kaartkluis?

  U plaatst uw gehandicaptenparkeerkaart in de houder met het transparante venster. De kaartkluis maakt u met een beugelslot vast aan het stuur.

  Belangrijk om te weten

  De kaartkluis bestaat uit drie delen:

  • De kaarthouder, gemaakt van staal en uitgevoerd in een gele kleur.
  • Een slagvast en transparant kunststof venster.
  • Een beugelslot met drie sleuteltjes.

   

  Productoverzicht

  Wordt het vergoed?

  U moet dit hulpmiddel zelf regelen en kopen. 

  Hoe te verkrijgen?

  Zelf aanschaffen

  Nieuw kopen kan bij een hulpmiddelenspeciaalzaak bij u in de buurt, via de grotere huishoudspeciaalzaken of supermarkten die een schap hebben met ‘kleine’ hulpmiddelen. Op onze pagina Waar kan ik het hulpmiddel kopen? vindt u tips voor het zoeken op internet en de namen/websites van hulpmiddelenleveranciers.

  Er is veel tweedehands vraag en aanbod via internet, marktplaats, zorgoutlet, sociale media, prikbord bij de supermarkt of via een buurt-app. Let wel op eventueel service en garantie bij de grotere en/of elektrische hulpmiddelen.

  Tip: Ga na of er reviews of ervaringen zijn van andere gebruikers. Deze zijn ook te vinden bij belangenorganisaties van mensen met een bepaald ziektebeeld of zorgsituatie.

  Vragen of opmerkingen

  De Vilans Hulpmiddelwijzer verkoopt geen hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op: Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

  Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ's). Staat uw antwoord daar niet bij, dan kunt u ook contactKaartkluis met ons opnemen.

  Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geeft u dan op voor ons Hulpmiddelenwijzer-panel. Uw mening doet ertoe!

  Deel deze pagina via: