Privacy

Wij hechten aan uw privacy. Iedereen kan onze website bezoeken zonder het vrijgeven van persoonsgegevens. Geen enkele van door u verschafte informatie wordt ooit gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor deze bedoeld is. Alle informatie verschaft door een bezoeker in dit kader wordt beschouwd als vertrouwelijk.
 

Wie zijn wij?


De Vilans Hulpmiddelenwijzer wordt beheerd door Stichting Vilans, gevestigd in Utrecht aan de Catharijnesingel 47. Vilans is het Nederlandse kenniscentrum voor de langdurende zorg. Vilans onderzoekt, adviseert en deelt kennis over de langdurende zorg.

Vilans en de Vilans Hulpmiddelenwijzer verwerken persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Bekijk ons privacybeleid op de website van Vilans.
 

Gebruik van cookies


De Vilans Hulpmiddelenwijzer maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Lees meer over cookies en de Vilans Hulpmiddelenwijzer.
 

Vragen


Heeft u na het lezen van dit privacybeleid nog vragen? Neemt u dan contact op met de Privacy Officer van Vilans via privacy@vilans.nl.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens Vilans van u verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Vilans behandelt uw verzoek binnen 4 weken na ontvangst van een dergelijk verzoek.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan privacy@vilans.nl.

Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Vilans omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Inhoud

 

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier