Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Flyers bestellen

Flyer-2023-foto

Waar kunt u de flyer voor gebruiken? 

Als u tevreden bent over de informatie die de Hulpmiddelenwijzer biedt, kunt u de flyer gebruiken om uw naasten, buren of familie op de Hulpmiddelenwijzer te wijzen. 

Als huisarts, praktijkondersteuner, behandelaar of therapeut is de folder geschikt om mee te geven bij het maken van een afspraak of juist na een gesprek of consult. Uw cliënt kan thuis rustig de Hulpmiddelenwijzer bekijken, mogelijkheden en hulpmiddelen ontdekken om deze op een later tijdstip samen te bespreken.

In de thuiszorg komt u bij de mensen thuis, het valt op als bepaalde activiteiten problemen opleveren. U kunt dan zelf de Hulpmiddelenwijzer bezoeken, of juist samen met de cliënt op onderzoek uitgaan. Ook kunt u een flyer achterlaten voor familie en mantelzorgers om inspiratie op te doen. 

Werkt u als WMO consulent dan kunt u voorafgaand aan het keukentafelgesprek de flyer meesturen met de uitnodiging, wij hebben hiervoor helemaal onderaan deze pagina ook een digitale versie voor in de mail. Tijdens het gesprek zelf kan via het internet de Hulpmiddelenwijzer direct bekeken worden. Samen onderzoekt u wat er wenselijk en mogelijk is.

Wilt u als docent de Hulpmiddelenwijzer in uw lessen behandelen? Of wilt u dat uw leerlingen de hulpmiddelenwijzer bij opdrachten gebruiken? Plaats de digitale versie van de flyer in het systeem, of leg papieren flyers in uw leslokaal.

Werkt u in een buurthuis of met vrijwilligers in een zorginstelling? De flyer op een tafel binnen handbereik kan tijdens de koffie of thee tot mooie gesprekken leiden en daarmee oplossingen om het dagelijkse leven te vergemakkelijken. 

Gebruik onderstaand formulier om papieren flyers te bestellen. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via het contactformulier. Wij helpen u graag. 

Downloads

Aanvraag

Deel deze pagina via: