Hulpmiddelenwijzer

Op 5 oktober gaat de nieuwe Hulpmiddelenwijzer live!

Op 5 oktober gaat de nieuwe Hulpmiddelenwijzer live!  

De nieuwe website ziet er compleet anders uit. Gebruiksvriendelijker, moderner en met onafhankelijke en heldere informatie over hulpmiddelen. Wat het is, waarvoor u het gebruikt, over vergoedingen en varianten. Kortom, alle info die handig is als u de aanschaf van een hulpmiddel overweegt, voor uzelf of voor een ander! 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Erik de Jeu via e.dejeu@vilans.nl.   

hebt hulp nodig bij alledaagse activiteiten. Maar welke oplossingen zijn er? En welke past het best bij jou? Met de Hulpmiddelenwijzer vind je de juiste oplossing voor jouw probleem!

  • Klik op de foto van een activiteit
  • Kijk ook bij 'speciaal bij' 
  • Gebruik een van de keuzehulpen
  • Of zoek in alle hulpmiddelen via de zoekfunctie

Denk mee over een navigatie-app voor mensen met dementie

Doe de Vilans App-check!

waarom de hulpmiddelenwijzer?

Je zoekt een hulpmiddel bij bijvoorbeeld lopen, fietsen of je persoonlijke verzorging. Maar welk hulpmiddel is dan het meest geschikt? De Vilans Hulpmiddelenwijzer biedt je eerlijke en onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Zo ga je goed voorbereid het gesprek aan met een verkoper, adviseur of de gemeente(WMO).

De Vilans Hulpmiddelenwijzer is constant in ontwikkeling, mis je informatie kom dan op een later moment nog eens terug of neem contact met ons op.